Αποστολή παραγγελίας - Επιστροφές

Εξυπηρετούμενες Περιοχές
Το Partyalphabet.gr εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα και Κύπρο.

Όλες οι αποστολές παραγγελιών του Partyalphabet.gr γίνονται μέσω ταχυμεταφορέα (Courier) κατευθείαν στην πόρτα σας, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος συνδυασμός συνέπειας, ταχύτητας και ασφάλειας.

Σας προσφέρουμε επίσης και την υπηρεσία "Παραλαβή από Pick up Point", για την οποία μπορείτε να δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Κόστος Αποστολής
Το κόστος μεταφορικών, διαχείρισης και συσκευασίας κάθε παραγγελίας είναι:

€3.00 για τον νομό Αττικής (ισχύει για κάθε τρόπο πληρωμής, ακόμα και αν επιλέξετε αντικαταβολή καθώς σας την προσφέρουμε δωρεάν!)

€3.00 για την υπόλοιπη Ελλάδα (αν επιλέξετε πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή PayPal, ενώ υπάρχει επιβάρυνση + €2.00 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής)

€12.00 για την Κύπρο (αν επιλέξετε πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή PayPal, ενώ υπάρχει επιβάρυνση + €3.00 αν επιλέξετε την μέθοδο της αντικαταβολής ως τρόπο πληρωμής)

(όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.)

Το κόστος αυτό είναι ενιαίο για κάθε παραγγελία και δεν εξαρτάται από την αξία της, την ποσότητα των προϊόντων, το βάρος των εμπορευμάτων κ.λπ. (εξαιρούνται περιπτώσεις μεγάλου όγκου (π.χ. δέματα μεγαλύτερα των 5kg), οπότε στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας). Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να υπολογίσετε πολύ εύκολα το σύνολο της παραγγελίας σας, αλλά και να την οργανώσετε καλύτερα, προσθέτοντας π.χ. επιπλέον προϊόντα σε αυτή χωρίς την παραμικρή επιπλέον επιβάρυνση.

Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, όπως παραλαβή της παραγγελίας από δικό σας Courier ή αποστολή με δική σας χρέωση, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Παρατηρήσεις παραγγελίας».

Χρόνος Αποστολής
Όλα τα προϊόντα συνήθως αποστέλλονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραγγελίας, με βάση πάντα και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων.

Ασφάλεια Αποστολής
Τα προϊόντα κατά την αποστολή τους είναι συστημένα και ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους. Οι συσκευασίες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία και ασφάλεια. Έτσι και εσείς παραλαμβάνετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, ακριβώς στην ίδια εργοστασιακή και άριστη κατάσταση στην οποία αυτά ευρίσκονταν στην αποθήκη μας. Στη σπάνια περίπτωση που αυτό δεν επιτευχθεί, εμείς θα σας στείλουμε με δεύτερη αποστολή μία νέα παραγγελία.

Συσκευασία Δώρου
Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να παραδώσει τα προϊόντα της σε συσκευασία δώρου μαζί με συνοδευτική κάρτα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Φτάνει μόνο να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Οδηγίες και παρατηρήσεις για την παραγγελία σας».

Παράδοση Προϊόντων
Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 1 ή 2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και σε 2 έως 4 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Τα μέρη που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα δυσπρόσιτα από την εταιρεία Courier μπορεί να έχουν καθυστέρηση έως και 5 ημέρες ή να απαιτηθεί επίσκεψη του πελάτη στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας.

Για την Κύπρο μέσω της υπηρεσίας θαλάσσιας μεταφοράς (ACS Cyprus Economy) ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες.

Η συνεργασία μας με τις εταιρείες Courier
To Partyalphabet.gr για την ταχύτερη και πιο αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη της, συνεργάζεται με τις εξής εταιρείες ταχυμεταφορών:

1. Γενική Ταχυδρομική Α.Ε.Ε. Ταχυμεταφορών, Λ. Κηφισού 14, 182 33, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, Τηλεφ. Κέντρο: 210 48.51.100

2. ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Α.Ε.Ε., Ασκληπιού 25 (21ο χλμ. E.O. Αθηνών - Λαμίας), 145 68, Κρυονέρι Αττικής, Τηλεφ. Κέντρο: 210 81.90.000

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται κατά τις εργάσιμες ημέρες 09:00-21:00 και το Σάββατο 09:00-14:00 (αν έχετε επιλέξει την υπηρεσία "Παράδοση Σαββάτου" με έξτρα χρέωση €3). Η ορθή και έγκαιρη μεταφορά των προϊόντων αναλαμβάνεται από την εταιρεία Courier. Σε περίπτωση που η αποστολή των προϊόντων καθυστερήσει, το partyalphabet.gr κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη αν το επιθυμεί, μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία.

Εκτός από την δυνατότητα που σας δίνει το Partyalphabet.gr να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας μέσα από το status link που βρίσκεται στο e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, μπορείτε επίσης εδώ να δείτε την εξέλιξη της αποστολής σας:

Γενική Ταχυδρομική
Online στο site της εταιρείας http://www.taxydromiki.gr/Tracktrace.aspx συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα "Αναζήτηση Αποστολής".

ACS Courier
Online στο site της εταιρείας https://www.acscourier.net/el/track-and-trace συμπληρώνοντας τον αριθμό της αποστολής στην φόρμα "Αναζήτηση Αποστολής".

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Ανωτέρα Βία
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω email, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επιστροφή Προϊόντων
To Partyalphabet.gr εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει.

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα άμεσης επιστροφής των προϊόντων, ενώ αν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν τότε η εταιρεία μας επωμίζεται το κόστος αυτό.
 
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί το πακέτο τους, συσκευάζοντας μαζί τη συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Our precious

Sign up to newsletter