Δυνατότητες πληρωμής

Τέσσερις διαφορετικοί τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των υποψήφιων πελατών που επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το Partyalphabet.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς μέσω Courier
Το τελικό ποσό της παραγγελίας σας, καταβάλλεται στον υπάλληλο της Courier τη στιγμή που την παραλαμβάνετε.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών είναι:

Τράπεζα: Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR8502602790000670200653804
Δικαιούχος: Play247.gr Athens ΕΠΕ

Τράπεζα: Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR7401407960796002002006481
Δικαιούχος: Play247.gr Athens ΕΠΕ

Προσοχή! Τα τραπεζικά έξοδα εμβάσματος από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν εξ' ολοκλήρου τον καταθέτη, γι' αυτό και σας παρακαλούμε να επιλέγετε τη σχετική επιλογή "τα έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν τον Εντολέα (OUR)" κατά την καταχώρηση της μεταφοράς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας ή/και τον Αριθμό Παραγγελίας.

3. Πιστωτική Κάρτα
Γίνονται δεκτές οι κάρτες Visa, MasterCard ή Maestro που έχουν εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα (συμπεριλαμβάνονται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες).

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ψηφιακών πληρωμών Masterpass.

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Cardlink - Modirum με EMV 3D Secure (αναβαθμισμένο 3D Secure) της τράπεζας Eurobank.

4. Paypal
Πρωτοποριακή και διεθνώς αναγνωρισμένη υπηρεσία ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner's Club, EnRoute ή Λογαριασμό PayPal για την πληρωμή σας.

Η χρήση της υπηρεσίας Paypal είναι ιδιαίτερα εύκολη, και μπορεί να γίνει μέσω του site της εταιρείας ή με χρήση App για Smartphones & Tablets.

Έκδοση στοιχείων τιμολογίου
Στο Partyalphabet.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν στην παραγγελία σας θα εκδοθεί απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία, ιδιότητα, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.

Τιμές πωλούμενων προϊόντων
Οι τιμές των προϊόντων αναγράφονται με 24% Φ.Π.Α., πλην μιας ομάδας βρώσιμων προϊόντων η οποία από 20.05.2019 εντάσσεται στον χαμηλότερο συντελεστή Φ.Π.Α. 13%. Στην ομάδα αυτή συμπεριλαμβάνονται τα εξής προϊόντα:

 • Πάστες Ζάχαρης & Μοντελισμού
 • Πέρλες & Κας Κας (Sprinkles)
 • Σταγόνες Σοκολάτας
 • Βρώσιμα Glitters
 • Γλάσο, Λευκαντικό Γλάσου & Ζάχαρη
 • Πούδρα Tylo, Μείγμα για Δαντέλες & Ισομαλτόζη
 • Φύλλο Βάφλας & Φύλλο για Μαρεγκάκια
 • Γεύσεις σε μορφή αρωματικής πάστας

(Παρότι στην διαδικασία της αγοράς (καλάθι, checkout, email επιβεβαίωσης κ.λπ.) τα παραπάνω προϊόντα αναγράφονται με 24% Φ.Π.Α., στην πραγματικότητα περιλαμβάνουν 13% Φ.Π.Α. Η τελική τιμή κάθε προϊόντος είναι σωστή, όπως και το σύνολο κάθε παραγγελίας που τοποθετείτε online - δεν επηρεάζεται δηλαδή κάπου η αγορά σας.

Στο παραστατικό που θα λάβετε με τη παραγγελία σας η ανάλυση του Φ.Π.Α. θα φαίνεται σωστά, ενώ παράλληλα η εταιρεία μας ετοιμάζει αναβάθμιση για το site, ώστε η παραπάνω πληροφόρηση να φαίνεται σωστά και στην διαδικασία της αγοράς.)

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το partyalphabet.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύει ο μειωμένος συντελεστής Φ.Π.Α. 17%, οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες, κατά το μειωμένο συντελεστή, στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου. Αν λοιπόν έχετε έδρα επιχείρησης σε μια τέτοια περιοχή, τότε εμείς θα κάνουμε τον υπολογισμό του τελικού ποσού της παραγγελίας με Φ.Π.Α. 17%, έπειτα από την καταχώρηση της.

Νομοί με μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α.

 • Δωδεκανήσου (εκτός από Ρόδο και Κάρπαθο)
 • Λέσβου
 • Σάμου
 • Χίου
 • Έβρου (μόνο για τη Σαμοθράκη)

 

Our precious

Sign up to newsletter