Λίγα λόγια για εμάς

Δύο μαγαζιά που έχουν πάντα γιορτή.

Ένα Party Shop και ένα Cake Shop

Το Party Shop καλωσορίζει όσους τρελαίνονται να οργανώνουν ευφάνταστα πάρτυ, να στολίζουν ώρες πριν τραγουδώντας και να έχουν πάντα εντυπωσιασμένους καλεσμένους!

Το Cake Shop ανοίγει τις πόρτες του στους άγρυπνους τεχνίτες της ζαχαροπλαστικής, παρέχοντας τα εργαλεία και τη φαντασία για γλυκές δημιουργίες που άλλοτε θυμίζουν γλυπτική και μερικές φορές, τα γλυκά των παιδικών μας ονείρων.

Πώς φτάσαμε όμως σε αυτή τη γιορτή;

ἐν ἀρχῇ ἦν… το play247.gr που ξεκίνησε από τον Χρήστο το 2004 και δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελώντας τα πεπειραμένα θεμέλια αυτής της νέας πιο καλλιτεχνικής επιχείρησης.

Η Φωτεινή πάλι, μετρώντας άπειρα dessert tables και στολισμούς όλων των events καθώς και ατελείωτες ώρες ενασχόλησης με τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική στο ¨Μια φορά και ένα γλυκό¨ προσθέτει τις μαγικές πινελιές και την αντίστοιχη ρομαντική εμπειρία.

Δύο δυνάμεις συναντιούνται και δημιουργούν το partyalphabet.gr, έναν πολυχώρο που περιμένει να σε ταξιδέψει ανάμεσα στα υλικά της ζαχαροτεχνίας και στα πιο στυλάτα πάρτυ της ζωής σου!

Our precious

Sign up to newsletter