Ροζ Κουτί Βάση 22x15cm

Ροζ Κουτί Βάση 22x15cm

Κωδικός προϊόντος: 7990
Διαθεσιμότητα: Άμεση

Τιμή: €1,75

Οι υπέροχες δημιουργίες σας
αξίζουν ένα εντυπωσιακό κουτί-βιτρίνα!
Μεταφέρετε με ασφάλεια και προστασία τις αριστοτεχνικές κατασκευές σας.

Νέο, ροζ κουτί με γεωμετρικά μοτίβα, κατάλληλο για πολλά διαφορετικά επιδόρπια αλλάζοντας το ένθετο του σε μια από τις παρακάτω επιλογές ή και χωρίς ένθετο τοποθετώντας ένα όμορφο, έγχρωμο χαρτί αφής μέσα και το διακοσμητικό σας πάνω σε αυτό! 
 
Παρουσιάστε τώρα τα αρκουδάκια (Teddy Bears), τις γεωμετρικές καρδιές, τις σοκολατένιες σφαίρες σας, με μοναδική κομψότητα σε ένα από τα όμορφα, πρακτικά και οικονομικά νέα σχέδια κουτιών! 
 
Για τους επαγγελματίες: Παρουσιάστε τις δημιουργίες σας και αυξήστε την προστιθέμενη αξία των προιόντων σας με μοναδική κομψότητα με ένα από τα όμορφα, πρακτικά και οικονομικά νέα σχέδια κουτιών μας! Τώρα μπορείτε να δείχνετε τα διακοσμημένα σας γλυκά, μέσα από το διάφανο καπάκι που διαθέτει χωρίς να πρέπει να ανοίξει δίνοντας σας τη δυνατότητα τοποθέτησης στο ράφι με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα!  
 
Για το σπίτι: Ενθουσιάστε τους φίλους ή πελάτες σας παρουσιάζοντας με μοναδικά κομψό τρόπο τα διακοσμητικά γλυκά σας. 
 
Το κουτί αποτελείται από 3 κομμάτια (με το παρόν προϊόν αγοράζετε μόνο τη ροζ βάση με τα γεωμετρικά σχέδια):
 
Α. Τη βάση η οποία έχει διαστάσεις Μ22xΠ15xΥ8εκ. Υπάρχουν 3 διαφορετικά σχέδια βάσεων. Η Ροζ Βάση με τρίγωνα, η Σιέλ Βάση και η Λευκή Βάση  
Β. Το ένθετο (Σχάρα), το οποίο είναι προαιρετικό καθώς καθορίζεται από τι θα τοποθετήσετε μέσα στο κουτί. Θα το βρείτε στην ίδια κατηγορία με τα κουτιά.
Γ. Το διάφανο καπάκι. Είναι ένας διάφανος σταυρός με τσακίσεις, ο οποίος απλά λυγίζει και μπαίνει ανάμεσα στο ένθετο και τη βάση.
Θα το βρείτε στην ίδια κατηγορία με τα κουτιά.
 

Our precious

Sign up to newsletter