Καλούπι Σοκολάτας Γεωμετρική Καρδιά

Καλούπι Σοκολάτας Γεωμετρική Καρδιά

Κωδικός προϊόντος: 7967
Διαθεσιμότητα: Άμεση

Τιμή: €9,99

Νέο, απίθανο καλούπι για γεωμετρική καρδιά από την BWB.
Φτιάξτε τώρα μοναδικές καρδιές από σοκολάτα, καραμέλα ή άλλο σκληρό υλικό και γεμίστε τις με παγωτό, κρέμα σοκολάτας ή άλλες κρέμες και μίγματα, marshmallows και γκοφρέτες.
Παρακολουθήστε όλο τον ενθουσιασμό των καλεσμένων σας όταν σπάνε τις καρδιές με το σφυράκι και ανακαλύπτουν μέσα τις μοναδικές λιχουδιές και γεύσεις που τους κρύψατε!
Φτιάχνετε 1 μισή καρδιά ανά φορά!
Διάσταση 15x14cm.
Μέσο βάρος έτοιμου προϊόντος: 500γρ.

Ακατάλληλα για ψήσιμο. Η Σοκολάτα ή άλλο υγρό, δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 40οC. 
Μόνο για χρήση με Σοκολάτα, Βούτυρο Κακάο, προϊόντα κακάο και απομίμηση Σοκολάτας.
Αφού ρίξετε τη σοκολάτα, καταψύξτε για περίπου 12' στους 4οC.
Μετά την κατάψυξη μπορείτε να περιμένετε 1 λεπτό και να αφαιρέστε αργά το μεσαίο κομμάτι (Σιλικόνη) του καλουπιού ώστε να μην χάσει το σχήμα του και να σας διαρκέσει περισσότερο!
Οδηγίες Αποθήκευσης: Αποθηκεύστε τα 3 μέρη των τριπλών καλουπιών το ένα μέσα στο άλλο όπως στην αρχική  συσκευασία τους και κάθετα για να σας κρατήσουν περισσότερο! Κρατήστε το καλούπι σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως!
Οδηγίες πλυσίματος: Δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Καθαρίστε με ένα υγρό πανί σε ζεστό νερό και μετά αφήστε το να στεγνώσει. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ απορρυπαντικό, σαπούνι ή σφουγγάρια. Μεταξύ των εφαρμογών απλά σκουπίστε το καλούπι σας με μια χαρτοπετσέτα υψηλής ποιότητας.
Η συσκευασία περιέχει κωδικό QR για νόστιμες συνταγές από την BWB!

Photo credits: @sweetpetals_co

 

Our precious

Sign up to newsletter