Χρώμα Αερογράφου της Magic Colours - Κίτρινο 55ml

Χρώμα Αερογράφου της Magic Colours - Κίτρινο 55ml

Κωδικός προϊόντος: 5753
Διαθεσιμότητα: Άμεση

Τιμή: €4,69

Επαγγελματικά, συμπυκνωμένα χρώματα αερογράφου για ζαχαροπλαστική διακόσμηση.

Σχεδιασμένα εξαρχής για αερογράφο έχουν την ιδανική ρευστότητα και δίνουν ένα λείο, μοναδικά όμορφο φινίρισμα.
Ειδική φόρμουλα ώστε να αποφεύγεται η αιώρηση νέφους στον χώρο.
Στεγνώνει γρήγορα και καθαρίζεται εύκολα με αλκοόλ η ζεστό νερό.
Χρησιμοποιήστε τα επίσης για να δημιουργήσετε εφέ νερομπογιάς, με διαφορετικά πινέλα ζωγραφίζοντας απευθείας πάνω στην ζαχαρόπαστα του cake σας.
Δεν περιέχουν γλυκερίνη και έτσι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε άνετα με γλάσα και κρέμες.
Είναι αρκετά συμπυκνωμένα ώστε να χρειάζεστε λίγο υλικό για να πετύχετε την επιθυμητή σας απόχρωση.
Κατάλληλο σε υλικά όπως: Ζαχαρόπαστα σε όλες τις μορφές της, χρωματισμό λουλουδιών, Marzipan, χαρτί Βάφλας (Wafer paper), ακόμα και κρέμες όπως βουτυρόκρεμα ή γλάσο.
Απλώστε το πρώτο στρώμα λεπτό. Αφού στεγνώσει, απλώστε αν θέλετε ένα δεύτερο στρώμα ανάλογα το πόσο έντονη επιθυμείτε την απόχρωση. Κατάλληλα για δίαιτες Kosher (Mehadrin), 100% VEGAN, GLUTEN FREE, FAT FREE.
Πάντα καθαρίστε τον αερογράφο σας μετά από κάθε χρήση. Τα Magic Colours συστήνονται από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως στον χώρο της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής όπως οι Laura Loukaides, Sylvia Elba, Verusca Walker, La Belle Aurore, Cassie Brown, Cecile Baud, Ελένη Μούστουλα. Η Magic Colours διαθέτει σειρές βρώσιμων χρωμάτων για όλες τις χρήσεις ζαχαροπλαστικής και ιδιαίτερα της διακόσμησης. Τα χρώματα είναι σχεδιασμένα από και για ζαχαροτέχνες οπότε προσαρμόζονται στις εξειδικευμένες ανάγκες της ζαχαροπλαστικής διακόσμησης. Δοκιμάστε και εσείς τώρα τα επαγγελματικά χρώματα της Magic Colours και θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!

Our precious

Sign up to newsletter