Υπέροχα Προϊόντα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής από την NY Cake!

24/10/2019

Υπέροχα Προϊόντα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής από την NY Cake!

Καλούπια και φόρμες σιλικόνης σε εντυπωσιακά σχέδια, απίθανα κουπ πατ για μπισκότα, πρωτότυπα καλούπια αποτύπωσης και περίτεχνα εργαλεία διακόσμησης της εταιρείας NY Cake είναι τώρα διαθέσιμα στο Partyalphabet.gr και υπόσχονται ατελείωτη έμπνευση!

Με πολλή χαρά ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τη νέα συνεργασία με την εταιρεία NY Cake και εμπλουτίζουμε τη συλλογή μας με εργαλεία διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής υψηλής ποιότητας, σύγχρονου σχεδιασμού και μεγάλης αισθητικής αξίας!

Αγαπημένα σας θέματα, όπως ο μαγικός μονόκερος, ο κομψός κύκνος, το χαρούμενο ουράνιο τόξο, αλλά και χριστουγεννιάτικα στολίδια, μωρουδιακά είδη, φτερά και λουλούδια γίνονται όμορφα καλούπια και φόρμες σιλικόνης για να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα τα σχέδια που ονειρεύεστε!

Ταυτόχρονα, χρήσιμα εργαλεία, όπως λειαντές ζαχαρόπαστας, μεταλλικές χτένες, αντικολλητικοί πλάστες, πινέλα ζωγραφικής, κορνέ και κουπ πατ υπόσχονται εντυπωσιακά αποτελέσματα στις γλυκές δημιουργίες όλων των events σας!

Στη νέα συλλογή μας θα βρείτε εργαλεία διακόσμησης και παρουσίασης που πάντα μας ζητούσατε! Ανυπομονούμε να ανακαλύψετε τους δοσομετρητές γεύσης, γνωστούς και ως ενέσεις γεύσεων και αρωμάτων που αποτελούν ιδανικό στολισμό για cupcakes, macarons, φρούτα, σοκολατένιες τρούφες, βάφλες και ατομικά κεράσματα!

Δείτε όλα τα προϊόντα της νέας συλλογής εδώ και εμπνευστείτε!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψή μας στο Flagship Store της εταιρείας NY Cake στο Manhattan τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα προϊόντα προτού σας τα παρουσιάσουμε, να συνομιλήσουμε με υπευθύνους των σεμιναρίων διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής του NY Cake Academy και να φωτογραφίσουμε τη βιτρίνα, τις προθήκες και τις γλυκές δημιουργίες που στόλιζαν το κατάστημα.

Σας ευχόμαστε καλές δημιουργίες με τα νέα προϊόντα διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής! Θα χαρούμε πολύ να δούμε και να παρουσιάσουμε στα social media φωτογραφίες από τους περίτεχνους στολισμούς των δικών σας γλυκών δημιουργιών!

Photo credits @g.roumeliotis

Cupcakes with flavor liquor injectors pipettes by "Le Artisan Boulangerie Bakery & More"

#partyalphabet #nycake @nycake

Άννα

Our precious

Sign up to newsletter