Πάρτυ Γενεθλίων Πειρατές!

21/08/2019

Πάρτυ Γενεθλίων Πειρατές!

Ένα ιδανικό πάρτυ για όσους αγαπούν τους τρομερούς πειρατές και κουρσάρους των θαλασσών!
Το σετ περιλαμβάνει χάρτινα πιάτα και ποτήρια με πειρατική νεκροκεφαλή και μαύρη καλύπτρα, χαρτοπετσέτες με τον κόκκινο πειρατικό παπαγάλο, εντυπωσιακά χάρτινα καπέλα και διακοσμητική γιρλάντα με σπαθιά!

Η καινούργια σειρά ειδών πάρτυ που προστέθηκε στη συλλογή του Party Alphabet υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει! Τα πάρτυ με θέμα τους Πειρατές είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στα παιδιά, κυρίως για το ατελείωτο παιχνίδι που τα συνοδεύει!

Για τον στολισμό του εορταστικού τραπεζιού, του μπουφέ των γλυκών και αλμυρών λιχουδιών αλλά και για τη διακόσμηση του χώρου της γιορτής, σας προτείνουμε ένα απίθανο σετ ειδών πάρτυ στα χρώματα του μαύρου, χρυσού, μπλε και κόκκινου, με κύρια σύμβολα τη νεκροκεφαλή, τη μαύρη πειρατική καλύπτρα, το σπαθί και τον εξωτικό παπαγάλο! Τα χάρτινα πιάτα φαγητού, τα ποτήρια, τα καλαμάκια και τις χαρτοπετσέτες με το σχετικό θέμα, συνοδεύουν χάρτινα καπέλα, διακοσμητική γιρλάντα, σουπλά και ξύλινα μαχαιροπίρουνα!

Στο Party Alphabet θα βρείτε και απίθανα δωράκια για τους καλεσμένους του πάρτυ όπως αυτοκόλλητα με πειρατικά σύμβολα, πειρατικό θησαυρό, μαύρες καλύπτρες ματιών, καθώς και photo booth props για τις αναμνηστικές φωτογραφίες! Επίσης, θα ανακαλύψετε και κουπ πατ για τα μπισκότα της γιορτής στα σχήματα της νεκροκεφαλής, της πειρατικής σημαίας, της άγκυρας και του σπαθιού!

Αναζητήστε όλα τα προϊόντα του θεματικού πάρτυ εδώ και επιλέξτε μοναδικούς συνδυασμούς για τη διακόσμηση του χώρου σας!

Μην ξεχνάτε να μας στέλνετε φωτογραφίες από τους εορταστικούς στολισμούς σας!

Καλή διασκέδαση!

Photo credits @merimeriparty @hooraypartyshop @mieldepapel @sweetpartyday

Άννα

 

Our precious

Sign up to newsletter