Λαχταριστά Φθινοπωρινά Μπισκότα!

12/10/2017

Λαχταριστά Φθινοπωρινά Μπισκότα!

Η κουζίνα μοσχοβολά αρώματα, ο φούρνος προθερμαίνεται και η ζύμη αποκτά μορφή! Όμορφα φθινοπωρινά απογεύματα με ζεστό καφέ και μπισκότα στα αγαπημένα μας σχέδια!

Σήμερα στην κουζίνα του Party Alphabet φτιάχνουν λαχταριστά μπισκότα σε σχήμα μήλου τα γλυκά κορίτσια του Oh My Deer και τα διακοσμούν με χρωματιστή ζαχαρόπαστα για να καλωσορίσουμε το Φθινόπωρο και να κεράσουμε τους αγαπημένους μας φίλους!

Εσείς διαλέξατε σχέδια κουπ πατ για τα μπισκότα σας; Μήλο, μανιτάρι, αλεπού, ελαφάκι, φύλλο σφενδάμου, ομπρέλα, σύννεφα και πολλά πολλά άλλα στολίζουν το τραπέζι της γιορτής και τον μπουφέ των φθινοπωρινών μας πάρτυ και εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους μας!

Στολίστε τα μπισκότα σας με ζαχαρόπαστα και ζωγραφίστε τα με βρώσιμα χρώματα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Μια απίστευτα δημιουργική διαδικασία για όλους εμάς που αγαπάμε τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική και θέλουμε διαρκώς να δοκιμάζουμε κάτι καινούργιο!

Αναζητήστε στο Party Alphabet:

Κουπ πατ για Μπισκότα

Ζαχαρόπαστα

Βρώσιμα Χρώματα

Εξοπλισμό

Διάφανες Ατομικές Συσκευασίες για Μπισκότα

Ευχαριστούμε για τα γλυκά κεράσματα και τη φωτογράφιση τα κορίτσια του Oh My Deer! Στο Blog τους θα βρείτε όμορφες συνταγές για γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς!

Άννα

Our precious

Sign up to newsletter