Καλή σχολική χρονιά!

13/09/2017

Καλή σχολική χρονιά!

Οι αγαπημένες μας κραφτ συσκευασίες φαγητού στολίζονται με κορδέλες και ετικέτες, γεμίζουν γλυκές και αλμυρές λιχουδιές και συνοδεύουν τα παιδιά στις σχολικές αίθουσες!

Το Party Alphabet λατρεύει τις μεταμορφώσεις! Η απλή κράφτ χάρτινη συσκευασία φαγητού βάζει τα καλά της, γεμίζει σουσαμένια κουλούρια, φρέσκο χυμό και φρούτα και περιμένει να χτυπήσει το κουδούνι!

Το κολατσιό είναι έτοιμο! Πεντανόστιμα σουσαμένια κουλούρια και φρέσκος χυμός στα αγαπημένα μας γυάλινα μπουκαλάκια βρήκαν τη θέση τους στις κραφτ συσκευασίες φαγητού! Εσείς, τι άλλες ιδέες έχετε για απλά, υγιεινά και νόστιμα μικρογεύματα;

Tip: Οι χάρτινες συσκευασίες φαγητού μεταμορφώνονται σε υπέροχα party favors για τα πρώτα σχολικά πάρτυ! Ζωγραφίστε τις, κολλήστε αυτοκόλλητα και ετικέτες, γεμίστε τις δωράκια και λιχουδιές και χαρίστε τις με αγάπη στους καλεσμένους σας σαν αναμνηστικό δωράκι του πάρτυ!

Αναζητήστε στο Party Alphabet:

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκαν τα υπέροχα κορίτσια του Oh my Deer! Κάντε μια βόλτα στο blog τους για έμπνευση και πολλές δημιουργικές και γευστικές ιδέες!

Άννα

Our precious

Sign up to newsletter