Χρώμα και λάμψη στα ανοιξιάτικα γλυκά σας!

15/05/2018

Χρώμα και λάμψη στα ανοιξιάτικα γλυκά σας!

Ένα πεντανόστιμο  κέικ με φράουλες και λάιμ σε υπέροχες παστέλ αποχρώσεις, στολισμένο με ζαχαρωτά κας κας σε ροζ και χρυσό χρώμα! Ονειρευτείτε τους δικούς σας χρωματικούς συνδυασμούς και δημιουργήστε αριστουργήματα για τους αγαπημένους σας!

Με κάθε αφορμή, για κάθε χαρά, σε κάθε όμορφη στιγμή, ένα λαχταριστό, γιορτινό κέικ είναι ο πρωταγωνιστής! Δεσπόζει στο γιορτινό τραπέζι σε κομψά cake stands, συγκεντρώνει γύρω του όλους τους καλεσμένους, καθορίζει χρωματικά τον στολισμό της γιορτής, ελκύει τα κλικ των φωτογράφων, προκαλεί χαμόγελα χαράς και επιφωνήματα θαυμασμού, γίνεται αντικείμενο διεκδίκησης, μοιράζεται με αγάπη σε άνισα κομμάτια και συμβάλλει καθοριστικά στην υστεροφημία του δημιουργού – τώρα μπαίνουμε στο θέμα!

Αν αγαπάτε τη διακοσμητική ζαχαροπλαστική, στο Cake Shop του Party Alphabet θα βρείτε άριστης ποιότητας υλικά και εξοπλισμό για να δημιουργήσετε απλά ή περίτεχνα ζαχαρένια αριστουργήματα!

Το λαχταριστό κέικ που παρουσιάζουμε σήμερα, δημιούργησαν και φωτογράφισαν τα γλυκά κορίτσια του Oh my Deer, διαλέγοντας υλικά από το Party Alphabet:

Χρώμα Ζαχαροπλαστικής σε Πάστα Ροζ

Χρώμα Ζαχαροπλαστικής σε Πάστα Λάιμ

Κας κας Ροζ

Κας κας Χρυσό

Extra Fine Ζάχαρη Άχνη

Τη γλυκιά συνταγή θα τη βρείτε σύντομα στο Blog τους!

Επιλέξτε και εσείς υλικά και εργαλεία για να δημιουργήσετε τα δικά σας χρωματιστά κέικ ανάλογα με την εποχή, τη διάθεση ή το θέμα της γιορτής!

Μην ξεχνάτε να μας στέλνετε ζαχαρένιες φωτογραφίες!

Άννα

Our precious

Sign up to newsletter