Back to School Lunch Box!

11/09/2018

Back to School Lunch Box!

Όλη η χαρά του πρώτου κολατσιού σε ένα κραφτ κουτάκι με λευκό πουά! Ανακαλύψτε το στο Party Alphabet και γεμίστε το λιχουδιές και αγάπη για τα πρωτάκια σας!

Tip: Τα kraft lunch boxes γεμίζουν με δωράκια και γλυκίσματα για να χαρίσουν τα παιδιά στους δασκάλους και συμμαθητές στην αρχή της σχολικής χρονιάς και στα πρώτα παιδικά πάρτυ!

Η αγάπη μας για τις κραφτ συσκευασίες είναι γνωστή, όπως γνωστή είναι και η επιθυμία μας να εμπλουτίζουμε διαρκώς τις συλλογές μας! Ένα από τα καινούργια μας αποκτήματα, το κραφτ κουτάκι με λευκό πουά που θεωρούμε ιδανικό για συσκευασία φαγητού και gift box για όλα τα events σας!

Θα το βρείτε εδώ

Στολίστε το με ετικέτες, κορδέλες, σφραγίδες, αυτοκόλλητα, γράψτε, ζωγραφίστε και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να το μεταμορφώσει ανάλογα με τη διάθεση και την εορταστική περίσταση!

Στη φωτογράφιση που παρουσιάζουμε σήμερα,  οι ταλαντούχες Oh my Deer εμπνέονται από το χαρούμενο κλίμα της επιστροφής στο σχολείο και με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ετοιμάζουν λαχταριστά Blondies, γεμίζουν τα γυάλινα μπουκαλάκια με φρέσκο γάλα και ετοιμάζουν κολατσιό στο κραφτ κουτάκι μας!

Καλή σχολική χρονιά και καλές δημιουργίες!

Ευχαριστούμε για τη φωτογράφιση τα κορίτσια του Oh my Deer! Αναζητήστε τη συνταγή για τα πεντανόστιμα Blondies στο Blog τους.

Άννα 

Our precious

Sign up to newsletter