Βρώσιμο Φύλλο Για Mαρεγκάκια Ροζ Μπαλαρίνες Meri BakeOns

Βρώσιμο Φύλλο Για Mαρεγκάκια Ροζ Μπαλαρίνες Meri BakeOns

Κωδικός προϊόντος: 6306
Διαθεσιμότητα: Άμεση

Τιμή: €6,99

Τα Meri BakeOns είναι η νέα, όμορφη μόδα για να διακοσμήσετε τα εορταστικά μαρεγκάκια σας με μοναδικό τρόπο!

Απλά τοποθετήστε με σακούλα κορνέ πάνω στο εκτυπωμένο φύλλο το μίγμα της μαρέγκας σας και βάλτε το στον φούρνο όπως θα κάνατε συνήθως και το σχέδιο θα αποτυπωθεί πάνω στα μαρεγκάκια σας!
Κατάλληλο ακόμα και για αποτύπωση σχεδίων πάνω σε ζαχαρόπαστα!

Κάθε φύλλο έχει θέσεις για 35 μαρεγκάκια με διάμετρο 3,5-4cm.
Οδηγίες χρήσεις για αποτύπωση σε ζαχαρόπαστα: Ανοίξτε ένα φύλλο ζαχαρόπαστας, τοποθετήστε το εκτυπωμένο φύλλο πάνω από τη ζαχαρόπαστα με την μεριά της εκτύπωσης να ακουμπά την επιφάνεια της ζαχαρόπαστας, πάρτε ένα σεσουάρ ή ένα πιστόλι ζεστού αέρα και θερμάνετέ το μέχρι να μεταφερθεί η εικόνα πάνω στη ζαχαρόπαστα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην το υπερθερμάνετε, μπορεί να καεί! Φανταστική ιδέα για να δημιουργήσετε μοναδικά πασχαλινά αυγά από ζαχαρόπαστα αλλά και ό,τι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Μη κατάλληλα για σοκολάτα.
Συνταγή και τρόπος χρήσης για μαρεγκάκια - Οι ποσότητες που αναφέρονται είναι για περίπου 2 φύλλα των 35 τεμαχίων: Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 120οC στην επιλογή ψησίματος με αέρα.
Ανακατέψτε 125gr ασπράδι αυγών με διπλάσια ποσότητα ζάχαρης (αποφύγετε ΕΝΤΕΛΩΣ τον κρόκο - αυτό είναι πολύ σημαντικό) σε ένα μικρό σκεύος και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε Bain Marie για 10 λεπτά ανακατεύοντας σποραδικά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη και το μίγμα να είναι υγρό.
Μεταφέρετε προσεκτικά το μίγμα, χωρίς να εισέλθει καθόλου νερό απο το μπωλ, σε μίξερ και ανακατέψτε σε μεσαία ταχύτητα για 6-7 λεπτά μέχρι το μίγμα να γίνει αρκετά πυκνό. Σταματήστε το μίξερ και προσθέστε 100gr ζάχαρη άχνη και κατόπιν πολύ αργά ανακατέψτε για ακόμη 2 λεπτά μέχρι το μίγμα να γίνει πολύ στέρεο.
Μεταφέρετε το μίγμα σε σακούλα κορνέ και αρχίστε να τοποθετείτε τα μαρεγκάκια πάνω στο εκτυπωμένο φύλλο. Τοποθετήστε το/α φύλλο/α σε ένα ίσιο ταψί ψήστε για 80-120 λεπτά ανάλογα πως θέλετε τα μαρεγκάκια σας, με υγρό κέντρο ή εντελώς στεγνά!
Βγάλτε από τον φούρνο και αποκολλήστε τα από το χαρτί αμέσως αλλά προσεκτικά.