Κομφετί Καλούπι της Marvelous Molds-Confetti Already Simpress

Κομφετί Καλούπι της Marvelous Molds-Confetti Already Simpress

Κωδικός προϊόντος: 6501
Διαθεσιμότητα: Άμεση

Τιμή: €29,99

Δεν θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να φτιάξετε ένα κέικ με εντυπωσιακές πούλιες χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου πούλιες; Αυτό ακριβώς κάνει το "Confetti Already" Simpress™!
Πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πιο οικονομικά!

Με το "Confetti Already Simpress ™" απλά πιέστε τη ζαχαρόπαστα στο καλούπι σας για να δημιουργήσετε μια υφή που θα πιστέψουν όλοι ότι έχει φτιαχτεί με μεμονωμένες βρώσιμες πούλιες! Το "Confetti Already Simpress ™" κόβει αυτόματα τη ζαχαρόπαστα σε τέλεια πάνελ που μπορούν να εφαρμοστούν σε κάθε κέικ για άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.
Το μόνο βήμα που απομένει είναι να το χρωματίσετε εξωτερικά με το μεταλλικό χρώμα επιλογής σας είτε με πινέλο είτε με Spray και τελειώσατε! Το "Confetti Already Simpress ™" μπορεί να σας δώσει άμεσα τη δυνατότητα να φτιάξετε δημοφιλή κέικ με πούλιες για γάμους, γενέθλια, επετείους και πολλά άλλα. Διαστάσεις: Μ15,95εκ x Π10,16εκ.

Κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα: Διακοσμητικά με ζαχαρόπαστα, πάστα μοντελισμού ή λουλουδιών, διακοσμητικά από σοκολάτα, ισομαλτιτόλη και 'pulled sugar', βούτυρο, παγάκια, ζελέ, αμυγδαλόπστα (Marzipan), BreadClay, Candy Clay, Σκληρές Καραμέλες, Καραμέλες Gummy, ζελατίνη, αυγόγλασσο, βουτυρόκρεμα, παγωτό κ.λ.π.
Χρήσεις σε μη τρόφιμα: Polymer Clay, σαπούνι, κεριών, κερί, αλάτι ζύμη, γύψος, πυλός γλυπτικής, κρύα πορσελάνη και πολλά άλλα.

 

Our precious