Φουντωτό Ελβετικό Πουά Καλούπι της Marvelous Molds-Tufted Swiss Dot Simpress Mould

Φουντωτό Ελβετικό Πουά Καλούπι της Marvelous Molds-Tufted Swiss Dot Simpress Mould

Κωδικός προϊόντος: 6500
Διαθεσιμότητα: Άμεση

Τιμή: €29,75

Δεν θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να φτιάξετε τόσο εύκολα μία διακόσμηση σε στυλ Ελβετικό πουά ή διαμαντένιο φουντωτό καπιτονέ, όσο να καλύψετε απλά με ζαχαρόπαστα το κέικ σας;
Λοιπόν, τώρα γίνεται!
Απλά δοκιμάστε το καλούπι "Tufted Swiss Dot Simpress ™"!
Τοποθετήστε πρώτα τις πέρλες πάνω στο καλούπι και στην συνέχεια ανοίξτε και απλώστε το φύλλο της ζαχαρόπαστας σας πάνω από τις τοποθετημένες πέρλες και έχετε ήδη δημιουργήσει ένα τέλειο πάνελ swiss dot fondant που εφαρμόζεται στο κέικ με αποτελέσματα πολύ εντυπωσιακά για να περιγραφούν!
Αν επιλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε πέρλες, το Simpress ™ δημιουργεί ακόμα ένα γεωμετρικά τέλειο διαμαντέ καπιτονέ, που θα λατρέψουν οι πελάτες, οι φίλοι και η οικογένειά σας.

Διαστάσεις: Μ15,95εκ x Π10,16εκ.

Κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα: Διακοσμητικά με ζαχαρόπαστα, πάστα μοντελισμού ή λουλουδιών, διακοσμητικά από σοκολάτα, ισομαλτιτόλη και 'pulled sugar', βούτυρο, παγάκια, ζελέ, αμυγδαλόπστα (Marzipan), BreadClay, Candy Clay, Σκληρές Καραμέλες, Καραμέλες Gummy, ζελατίνη, αυγόγλασσο, βουτυρόκρεμα, παγωτό κ.λ.π.
Χρήσεις σε μη τρόφιμα: Polymer Clay, σαπούνι, κεριών, κερί, αλάτι ζύμη, γύψος, πυλός γλυπτικής, κρύα πορσελάνη και πολλά άλλα.

 

Our precious