New Arrival! Elegant Cake Toppers!

20/01/2017

New Arrival! Elegant Cake Toppers!

Κανένα αξεσουάρ τούρτας δεν έγινε ποτέ τόσο μεγάλη μόδα όσο τα ξύλινα cake toppers. Τα είδαμε να φιγουράρουν σε πολυτελείς γάμους αλλά και rustic και boho events!

Κυρίως η Ευρώπη αποθέωσε τη παρουσία τους, όταν μετά από μία τρίμηνη έρευνα, καλεσμένοι σε γάμους και πάρτυ, δήλωσαν ότι το πρώτο πράγμα που παρατήρησαν στη τούρτα, δεν ήταν οι περίτεχνοι στολισμοί της, αλλά το κομψό, περήφανο topper...

Γράμματα, αρχικά, ονόματα, αστείες φράσεις είναι λίγες από τις μορφές που τα απολαύσαμε και διαπιστώσαμε, πολύ ευτυχισμένοι, πως επιτέλους αντικατέστησαν τα παρωχημένα, ακαλαίσθητα ομοιώματα ζευγαριών που θριάμβευσαν μετά τη δεκαετία του 50’.

Είναι ενδεικτικό ότι άτομα ηλικίας 25 έως και 45 χρόνων, όταν ζητήθηκε να περιγράψουν με μία λέξη την τάση των ξύλινων toppers, απάντησαν καταλήγοντας όλοι στον χαρακτηρισμό elegant, με το οποίο θα συμφωνήσουμε απολύτως καθώς τα θεωρούμε ένα φινετσάτο δημιούργημα!

Σαν βασικά χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι αφού σχεδιαστούν, κατασκευάζονται με την τεχνική κόντρα πλακέ, σε ξυλεία σημύδας ή οκουμέ και κόβονται με λέιζερ.

Το αμέσως επόμενο βήμα, το ξέρετε!
Προμηθευτείτε το και για τη δική σας τούρτα, σίγουρα θα μας θυμηθείτε!

Φωτεινή

Our precious

Sign up to newsletter